Nieuws

Nieuws

Remember '88 - Staantribune bij EDO!

7 mei 22:00  Beste EDO-leden, Misschien heb je het reclamebord van Staantribune wel zien hangen langs de lijn. Dit prachtige magazine over voetbalcultuur is een absolute aanrader, we zijn trots dat wij met EDO een sponsordeal hebben kunnen sluiten en goede contacten met de mensen van Staantribune onderhouden. Op 9 JUNI houdt Staantribune haar jaarlijkse ledendag op het EDO-complex. Vorig jaar nog op het Kasteel van Sparta, nu bij ons! Wil jij dat prachtige EK van '88 nog eens herbeleven of juist voor het eerst zien hoe dat toen ging? Dat kan dus, want het thema Remember '88 brengt ons terug naar dat unieke voetbalmoment! Het programma begint rond de klok van 13 uur met een (verkorte) wedstrijd tussen een mixteam van ucs EDO tegen een team van Staantribune met wat bekende namen en trouwe leden. Verder zijn er diverse sprekers die vertellen over het EK van Oranje; we vertellen je binnenkort wie dat zullen zijn. Ook zal er een gave quiz zijn en zijn de beelden van de finale natuurlijk te zien. Bij de eetkraampjes kan je heerlijke Engelse, Duitse, Russische en Ierse lekkernijen halen, inderdaad de tegenstanders van het Nederlands elftal destijds. Voor EDO-leden is er een mooie korting; in plaats van de gebruikelijke 10 euro betalen EDO-leden slechts 5 EURO om hier bij te zijn! Meld je dan wel aan voor 10 mei door een mail naar activiteiten@edo-utrecht.nl te sturen! Er zijn deze dag diverse taken te verrichten achter de bar of bij de eetkraampjes. Help jij mee om als EDO een gastheer te zijn? Uiteraard betaal je dan niets voor deze dag en regelen wij wat eten en te drinken voor je. Meld je snel aan!

EDO 1 periodekampioen

9 maart 21:00  EDO 1 wint eenvoudig van buurman VVJ in de Manitobaclash! EDO heeft net als vorig seizoen met 6-0 thuis gewonnen van VVJ dat welgeteld maar 500 meter verderop ligt. EDO heeft geen punten laten liggen in de tweede periode en mag zich daarom periodekampioen worden. In een uiterst sportieve wedstrijd deed EDO wat het moest doen. Snel scoren en winnen! Coach Ilo Venetis vandaag in het AD: ‘Het was een makkelijke middag. Wij speelden volwassen en gaven weinig weg. Het was niet heel sprankelend, maar meer dan voldoende voor de winst. We hebben nu een periode, dat is lekker.’meer »


EDO 2 blijft winnen!

9 maart 20:15  EDO 2 blijft winnen: 0-3 bij Baarn!💪💚 Verslag van natuurlijk niemand anders dan Gert Jan Menkveld: Onder een flauw zonnetje en met een straffe wind schuin over het veld trad EDO 2 vandaag aan in een uitwedstrijd tegen sv Baarn. Oftewel prima voetbalweer! En dat werd ook wel een keertje tijd!meer »


Volg EDO op Instagram!

19 augustus 20:15  Volg onze prachtige club vanuit je luie stoel op je telefoon! Via Instagram blijf je op ludieke wijze op de hoogte van allerlei zaken die rondom de leukste club van Utrecht spelen. Mis het niet en volg ons op https://www.instagram.com/edoutrecht/!


EDO trots op kampioenen!!

14 mei 20:45  Zaterdag 12 Mei was het een gigantisch feest op Sportpark Overvecht Noord. Zowel Dames 1 als Veteranen 2 wisten met verve kampioen te worden! Dames 1 deed in de kampioenswedstrijd wat ze al het hele seizoen in overvloed doen; scoren! De dames van SCH '44 werden met liefst 11-1 verslagen!! De huldiging en het feest barstte direct los op het hoofdveld. Veteranen 2 had weinig te vrezen van Kampong VET 1 en won met 0-3. Direct na de wedstrijd werd de champagne ontkurkt en stapte men gelijk op de open bus naar EDO! Het zou nog lang onrustig blijven op de Manitobadreef en terecht! Kampioen word je meestal niet eerder jaar en daarom is EDO buitengewoon trots op deze kampioenen, een geweldige prestatie! Dames en Heren gefeliciteerd!! EDO 2 is ook nog altijd in de race voor het kampioenschap dus met een beetje geluk komt er binnenkort weer een feestje bij. Mannen zet hem op, met 3 titels in een seizoen kunnen we bij EDO ons geluk natuurlijk helemáál niet meer op!!


Ilo Venetis nieuwe hoofdtrainer EDO

16 januari 22:00  De TC heeft op zaterdag 13 januari tijdens het trainingskamp aan de selectie medegedeeld dat de huidige assistent-trainer Ilo Venetis na dit seizoen doorgeschoven wordt naar de functie van hoofdtrainer. Wij zijn er van overtuigd met de enthousiaste Ilo de juiste trainer in huis te hebben voor onze selectie en de club EDO. Aankomende week zal de verdere staf, met enkele bekende EDO-gezichten, bekend gemaakt worden. We zijn blij dat er snel duidelijkheid is over de vacature nadat bekend werd dat Leo Legemaate aan het einde van het seizoen zal stoppen. De focus kan nu volledig op een mooie tweede seizoenshelft en een fantastisch en welverdiend afscheid voor Leo. De staf van EDO 2 blijft in het seizoen 2018/2019 naar tevredenheid zoals hij was. EDO 2 heeft de smaak immers voortreffelijke te pakken onder leiding van George Abendroth en Antoine Kaldenbach.


Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!